14 Eylül-15 Eylül tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek konferansta insan hakları ihlalleri ve ayrımcılıklara yönelik yapılacak savunuculuk faaliyetlerinin hedefleri ve stratejileri üzerinde durulacak.

14 Eylül Perşembe 2023 - 15 Eylül Cuma 2023 tarihlerinde Ankara'da düzenleyeceğimiz "Gençlik Arama Konferansı" kapsamında insan hakları ihlalleri ve ayrımcılıklara yönelik yapılacak savunuculuk faaliyetlerinin hedefleri ve stratejileri üzerinde durulacaktır.

Konferans süresince gençlere Haklar Projesi'nin savunuculuk aşamasında yapılacak faaliyetlerin içeriklerine yönelik çeşitli arama soruları verilecek ve bu sorulara gençlerin verdiği yanıtlar üzerinden Haklar Projesi Savunuculuk Eylem Planı'nın alt yapısı oluşturulacaktır.

Ankara dışından katılacak olanların konaklama, üç öğün yemek, seyahat masrafları, Ankara’dan katılacakların öğle yemeği, çay-kahve ve atıştırmalık ikramları proje bütçesinden karşılanacaktır.

Başvuru koşulları:

- 18- 25 yaş grubunda üniversite öğrencisi olmak,

- Ankara, Diyarbakır, Hatay, İstanbul, İzmir, Mardin, Mersin ve Samsun illerinde ikamet ediyor veya bu şehirlerde üniversite öğrencisi olmak.

Haklar Projesinin çevrimiçi (lms.haklar.org) İnsan Hakları Eğitimi alanlara Gençlik Arama Konferansına katılımda öncelik sağlanacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 4.09.2023 Pazartesi, saat 13.30