Çevrim içi gerçekleşecek toplantıların amacı, sivil toplum örgütleri arasında insan hakları üzerine diyalog ve öğrenme ortaklıkları kurulmasını kolaylaştırmak.

Sıfır ayrımcılık ve insan hakları bağlamında üniversite öğrencilerinin güçlendirilmesini amaçlayan Haklar Projesi, toplumda insan hakları kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması amacıyla gençlerle birlikte çalışmalar yürütüyor, seslerinin duyulabilmesi için onlara demokratik alanlar yaratıyor.

Proje, insan hakları kültürünün en geniş toplum kesimleri tarafından benimsenmesi açısından sivil toplum örgütlerini de dahil ederek aralarında diyalog ve öğrenme ortaklıkları kurulmasını amaçlıyor.

Sivil toplum örgütleri arasında insan hakları üzerine diyalog ve öğrenme ortaklıkları kurulmasını kolaylaşmasını sağlamak amacıyla çevrim içi olarak düzenleyeceğimiz İnsan Hakları Modülleri Tanıtım Toplantılarından tarihi sizin için uygun olan başvuru formunu doldurarak katılmanızdan mutluluk duyarız.

Toplantıya sivil toplum örgütleri temsilcileri, üniversite öğrenci toplulukları temsilcileri ve bireysel aktivistler katılabilir. Bu toplantıların devamında İnsan Hakları Eğitici Eğitimi Programı düzenlenecektir.

Toplantı tarihleri:

- Birinci toplantı: 24.05.2023 / Çarşamba 19.00 - 20.30

- İkinci toplantı: 26.05.2023 / Cuma 19.00 - 20.30

- Üçüncü toplantı: 31.05.2023 / Çarşamba 19.00 - 20.30