Üniversite öğrencisi gençler olarak, insan hakları üzerine algılarınızı paylaşın ve değişimin bir parçası olun.

Bu anket çalışması Gençlik Servisleri Merkezi Derneği (GSM), Mardin Ortak Kadın İşbirliği Derneği (MOKİD) ve Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (um:ag) iş birliğinde hayata geçirilen kısa adı Haklar Projesi olan, “Kırılgan Gruplardan Gençlerin İnsan Haklarını Geliştirmek İçin Üniversite Gençliğinin Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında hazırlandı.

Anket çalışması 18-25 yaş grubundaki üniversite öğrencileri ile gerçekleştiriliyor. Çalışmanın amacı, üniversite öğrencisi olan gençlerin insan hakları algısını ölçmek…

Bu çalışmada elde edilen veriler sadece insan hakları ihlallerini izleme ve gençlerin insan haklarını geliştirme amaçlı olarak kullanılacak. Anket formunda kişisel bilgileriniz sorulmadığı gibi, yanıtlar sadece bizim tarafımızdan değerlendirilecek.

15 dakikanızı ayırarak dolduracağınız bu ankete vereceğiniz her bir cevap farklı şehirlerden gençlerin düşünceleriyle harmanlanacak ve bir bütün olacak...

Üniversite öğrencisi gençler olarak, insan hakları üzerine algılarınızı paylaşın ve değişimin bir parçası olun. Vereceğiniz yanıtların içtenliğine inanıyor ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyoruz. Şimdi katılın ve haklarınız için konuşun!

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN